Livestreams

Heeft u faciliteiten nodig voor een livestream of webinar? Wij kunnen u hierbij technisch ondersteunen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan livestreams waarbij 1 camera wordt gebruikt, uiteraard in combinatie met goede kwaliteit audio. Maar ook uitgebreidere registraties zijn mogelijk met meerdere camera’s.
Dit is snel te realiseren door gebruik te maken van 1 van onze regiewagens of portable regieset met remote PTZ camera’s.
Bekijk de specificaties van onze regiewagens hier.

In samenwerking met onze partners wordt er gebruik gemaakt van eigen servers. Hierdoor is er bij het uitzenden van livestreams geen uitval door muziekrechten. Uiteraard is het ook mogelijk om streams op YouTube of Facebook uit te zenden. Door gebruik te maken van video-verbindingen kunnen we ook iemand die niet fysiek aanwezig kan zijn in de livestream of webinar erbij betrekken.

Bent u nog op zoek naar een locatie voor uw livestreams of webinars? Wij hebben de mogelijkheid om een kleine studio in te richten bij ons pand in Hoogezand. Ook werken we samen met videostudiohuren.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen, mail ons dan op info@smidbg.nl of vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte-aanvraag.


Vrijblijvende offerte aanvraag

Kijk voor een impressie van onze projecten op onze portfolio pagina.


Contact

Telefoon

0598 – 39 22 20 / 06 – 53 75 00 20

Adres

Kerkstraat 211, 9601 AE Hoogezand